Снимка pixabay.comVolvo ще въведе ограничител на максималната скорост на всички нови

...
Снимка pixabay.comVolvo ще въведе ограничител на максималната скорост на всички нови
Коментари Харесай

Volvo ограничава автомобилите си до 180 км/ч

Снимка pixabay.com

" Volvo " ще вкара ограничител на оптималната скорост на всички нови коли. Това ще стане факт от идната година, когато скоростта ще бъде лимитирана до 180 км/ч, оповестява " Autoblog ".

Решението на " Volvo " е част от тактиката " Vision 2020 " на компанията. Основната цел е от 2020 година да няма нито един умрял или съществено ранен пасажер в кола на марката при случай с нея.

" Volvo " е водач в сигурността. Винаги сме били и постоянно ще бъдем такива. Нашето изследване сподели къде са проблематичните зони, когато става дума за слагане на завършек на сериозните пострадвания и смъртните случаи в нашите коли. Ограничението на скоростта може да не е универсално решение, само че си коства да се направи, в случай че можем да спасим даже един живот ", разяснява Хакан Самуелсън, президент и изпълнителен шеф на " Volvo ".

Постепенно компанията ще вкара и спомагателни технологии, които да лимитират скоростта автоматизирано в избрани зони, да вземем за пример към учебни заведения, детски градини, лечебни заведения и други От " Volvo " са наясно, че това може да не се хареса на всички водачи и че в доста страни оптималната позволена скорост по автомагистралите е надалеч по-ниска. Въпреки това това не постоянно се съблюдава и по тази причина технологиите ще се намесват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР